NOU! CLUB DE CONVERSAȚIE ÎN LIMBA GREACĂ

Ai auzit ultimele vești? Pentru iubitorii de limbă greacă, dar și pentru alți curioși, am creat un club de conversație! Pentru că, de multe ori, lecțiile individuale nu sunt de ajuns și vrei să comunici cât mai mult în limba greacă, facem un apel și adunăm oamenii care îndrăgesc greaca și vor să treacă peste anxietatea care este legată, de cele mai multe ori, de comunicarea orală în această limbă. În cele de mai jos, îți voi răspunde la câteva întrebări care cel mai sigur îți trec prin cap.

 

Cine e profesorul tău?

Super-proful tău va fi un grec filolog care îți va împărtăși din numeroasele sale cunoștințe legate de această limbă melodioasă. Astfel vei fi sigur că ceea ce înveți este corect și chiar autentic. Cine poate să te învețe mai bine limba greacă decât un localnic?

 

În ce limbă vom vorbi?

Limba în care se va ține cursul este greaca, iar detaliile explicative vor fi discutate în limba engleză. Am ales această abordare tocmai pentru a te scoate din zona de confort și a te pune în situația de a comunica cât mai mult în limba greacă.    

 

Care vor fi prețurile?

Pentru că tuturor ne plac ofertele, ne-am gândit să ne jucăm puțin cu prețurile, în funcție de numărul de participanți:

                Grupă 6 cursanți               –              250 lei/cursant/5 ore

                Grupă 5 cursanți               –              280 lei/cursant/5 ore

                Grupă 4 cursanți               –              300 lei/cursant/5 ore

                Grupă 3 cursanți               –              380 lei/cursant/5 ore

                Grupă 2 cursanți               –              530 lei/cursant/5 ore

                Individual                            –              950 lei/cursant/5 ore

Prin urmare, nu ar strica să îți întrebi prietenii dacă sunt deschiși la o activitate intelectuală, dar și relaxantă. Așa vă veți pregăti pentru viitoarea vacanță. 😊 Unde mai pui că petreceți și timp frumos împreună!

 

Când va fi întâlnirea?

Întâlnirea are loc o dată pe săptămână la o zi și o oră stabilite de comun acord.

 

Despre ce vom discuta?

Despre tot ce doriți. Temele vor fi alese de profesor, însă ținând cont de preferințele, interesele cursanților și nivelul lor. Cu siguranță vor fi teme interesante, abordabile și care îți vor pune roticelele și cuvintele la treabă!

 

Și, cel mai important, de ce să participi?

În primul rând pentru că iubești limba greacă. Însă sunt multe alte motive pentru care ar trebui să participi la clubul de conversație în limba greacă. Aceste întâlniri sunt organizate tocmai pentru ca tu să îți dezvolți capacitatea de a comunica oral în această limbă, de a înțelege pronunția cuvintelor, de a-ți îmbogăți vocabularul deja existent, dar și de a învăța noi cuvinte.

De asemenea, toate discuțiile vor fi interactive, lucrând atât individual, cât și pe perechi. Dialogul este unul permanent așa că, în scurt timp, îți vei da seama că vorbești cursiv și emoțiile dispar! Chiar și asupra psihicului tău aceste întâlniri vor avea efecte benefice. Vei dobândi mai multă încredere în cunoștințele tale, dar și în tine, iar abilitățile sociale vor avea și ele de câștigat. Toți participanții vor fi încurajați să participe la conversații, să își exprime opinii, să pună întrebări și să ofere răspunsuri. Creând o atmosferă caldă, amicală, emoțiile și anxietatea dispar, fiind înlocuite repede de prietenie, râsete și subiecte interesante de abordat.

Așadar, ce zici? Ne întâlnim la clubul de conversație în limba greacă?

 

Cum mă înscriu?

Completează formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultanții noștri.