Cursuri online de limba greacă-cine suntem noi

Cine suntem noi și de ce suntem cei mai buni? 😊 Pentru că tot stând la povești, am creat o frumoasă comunitate iubitoare de limbă greacă, cred că a venit momentul să vorbim și despre oamenii din spatele site-ului și grupului suport cursurigreacă.ro.

Cine suntem noi?

cursurigreacă.ro este un proiect început din pasiunea pentru…limba greacă, evident! Dar nu doar pentru această limbă, ci și pentru Grecia în toată splendoarea sa. De ani de zile, limba greacă mă însoțește pe mine, Bogdan Spătaru, peste tot – la muncă, la cursurile pe care le susțin, dar și în celelalte activități de zi cu zi. Cu timpul, limba greacă a devenit mai mult decât pasiune, a devenit munca mea pentru că am vrut să arăt și altor oameni frumusețea acestei limbi și a poporului care o vorbește.

Desigur, când vine vorba de munca din spatele cursurilor online, trebuie să menționez că am un ajutor de nădejde. Diana Iliescu, cursanta mea, a decis să continue povestea cu limba greacă însoțindu-mă în acest proiect. Ea este cea care se ocupă cu primirea cursanților, contactându-i și formând grupurile de studiu.

Și nu pot să nu povestesc și despre colaborarea pe care o am cu cele mai interesante și folositoare grupuri din social media ale iubitorilor de greacă – Forum Grecia și Forum Thassos. Astfel de lucruri frumoase se întâmplă tocmai pentru că limba greacă unește oamenii și că astfel a evoluat relația de la profesor – cursanți la cea de prieteni foarte buni, creatorii acestor grupuri fiind și ei, cândva, începători în ale limbii grecești. În plus, membrii acestor grupuri se pot înscrie și la cursurile mele de limbă greacă, obținând chiar și un discount de 10%. Poți să te înscrii pe grupuri accesând link-urile de mai jos:

https://www.facebook.com/groups/ForumGreciaRomania

https://www.facebook.com/groups/ForumThassosRomania

Ce mă recomandă?

Cei peste 15 ani de experiență, numărul mare cursanți care au trecut prin sala mea de curs, fie fizic, fie online, numărul de accesări al site-ului, dar și persoanele care îmi apreciază conținutul pe pagina de Facebook și grupul suport. Rezultatele bune și foarte bune, dar și recomandările cursanților nu fac decât să îți ofere motive în plus pentru a te înscrie și tu la cursurile de limbă greacă și de a face parte din frumoasa comunitate pe care am creat-o.

Unde mă găsești?

Pentru iubitorii de Social Media, o simplă căutare te va duce pe pagina de Facebook – Cursuri Greacă . Aici vei putea fi la curent cu toată activitatea mea, ultimele articole de pe site, înscrieri la cursuri și diferite noutăți. Totodată, îți recomand și grupul suport special creat pentru a aduna la un loc toți iubitorii de limbă greacă. Aici te vei simți ca într-o tavernă alături de prieteni – se va râde, se va dansa pe melodii grecești, se vor recomanda filme, dar vom discuta și despre limba greacă, cuvinte dificile și necunoscute. Asigură-te că dai chiar astăzi join.

De ce să te înscrii la cursurile noastre?

Nu ți-ai dorit mereu să înveți o limbă străină? Află că limba greacă este o alegere mai mult decât potrivită pentru că este o limbă vorbită de aproximativ 25 milioane de oameni din Grecia, Cipru și din multe alte locuri ale lumii. Este una dintre cele mai vechi limbi existente, prin urmare stă la baza multor altor alfabete, dar și științe exacte.

Cursurile mele de limbă greacă pot fi o alegere bună dacă nu vrei să studiezi de unul singur, dacă întâmpini dificultăți sau dacă vrei să aprofundezi anumite aspecte. Vom discuta despre toate acele probleme care apar la începutul studiului și care te pot descuraja, îți voi explica, atât teoretic, cât și practic, cu multe exemple, acele lucruri pe care tu dorești să le înveți. În funcție de ceea ce îți dorești, poți alege cursul potrivit pentru tine: individual, împreună cu un grup, chiar și pentru cei mici sau companii.

Să mai spun că vei avea parte de cele mai bune resurse și că vei putea continua studiul și individual? Doar cursanții mei pot beneficia de cărți educative, materiale cu adevărat folositoare create de experți lingvistici. Le găsești pe toate în librăria noastră: gramatica, ghidul de conversație și multe alte ghiduri de călătorie.

Cum alegi profesorul potrivit?

Un aspect de care trebuie să ții cont când te înscrii la cursurile de limbă greacă este profesorul. În primul rând, asigură-te că are recomandări de la foști și actuali cursanți. Acest lucru îți va confirma faptul că această persoană își face treaba foarte bine.

În al doilea rând, un profesor bun trebuie să vorbească limba greacă nativ, să fi fost pe meleagurile Greciei. În cele din urmă, experiența vorbește de la sine. Cu cât un profesor are mai mulți ani de când predă, cu atât va fi mai apreciat. Câte dintre acestea crezi că le bifează profesorul pe care tu îl alegi? Cu siguranță, experiența și recomandările mele vorbesc de la sine, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la alegerea ta. în plus, ai opțiunea de a rezerva o lecție demonstrativă gratuită și vom afla atunci ceea ce îți dorești tu de la cursurile de limbă greacă și cum te pot eu ajuta.

În loc de P.S…alte nelămuriri

Mulți membri noi ai comunității noastre sunt confuzi cu privire la denumirea paginii de Facebook/Website. Există multe pagini asemănătoare care promovează chiar și un conținut asemănător. Pe noi ne găsiți sunt denumirea de Cursuri Greacă, atât pe Facebook, cât și online. Tot ceea ce găsiți sub o altă denumire (cursuri greaca online, limba greaca, limba greacă online, invata limba greaca, etc) nu sunt paginile noastre.

În plus, abordarea mea este una cât se poate de pașnică. Cursanții mei și ceilalți membri ai comunității au ajuns aici singuri, alegând să citească articole interesante, să participe la cursuri folositoare și să poarte discuții cu ceilalți. Orice abordare agresivă manifestată prin cereri de prietenie, tag-uri și racolare nesolicitată nu va fi întâlnită pe canalele mele de Social Media.

Nu-i așa că poți spune, la sfârșit de articol, că parcă cunoști mai bine omul și echipa din spatele site-ului și paginii Cursuri Greacă? Cu siguranță da! Tu cum ai ajuns aici și de ce îți place limba greacă?

Leave a Reply

Your email address will not be published.