Audit Lingvistic Limba Greaca

Audit Lingvistic Limba Greaca
0 cursant

In urma auditului lingvistic de limba greaca, auditorul poate face recomandări menite să conducă la o mai bună utilizare a capitalului uman din companie şi la sporirea gradului de mulţumire al angajaţilor.

Auditul lingvistic este util nu numai datorită capacităţii sale de a avea o imagine de ansamblu asupra cunostintelor angajatilor, la toate nivelurile, dar şi pentru că, în calitatea noastra de «observator extern» nu este implicat în rutina de zi cu zi a companiilor, putand veni si cu sugesti de optimizare, atunci cand este cazul.

Am dezvoltat un sistem precis de evaluare a competentelor ligvistice de limba greaca, ce acopera toate abilităţile esenţiale (înţelegerea unui discurs oral, citire, comunicare orală, exprimarea în scris). Testarea consta intr-o proba scrisa  si alta orala .

Pot oferi de asemenea si audite lingvistice pentru departamentele de resurse umane al fiecărei companii angajate în procesul de recrutare cât și în elaborarea strategiei de dezvoltare a angajaților.

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
350.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.