Cursuri limba greaca “clasa online”

Cursuri limba greaca “clasa online”
0 cursant

Sunt expert in a crea cursuri de limba greaca online despre care vorbesc toti. Intodeauna o sa gasesc acel “ceva” care da culoare si originalitate cursului dvs.

Si pentru ca invatatul de unul singur poate fi uneori dificil,  am creat o “clasa” online de pana la opt cursanti. Structura cursului  de limba greaca va fi sub forma unui modul de 20 ore (10 cursuri a cate 120 minute fiecare). Tariful pentru acest curs difera in functie de numarul cursantilor, dupa cum urmeaza:
un cursant: 2000 lei
doi cursanti: 1200 lei/cursant
trei cursanti: 1000 lei/cursant
patru cursanti 800 lei/cursant
cinci cursanti: 750 lei/cursant
sase cursanti: 700 lei/cursant
sapte cursanti: 650 lei/cursant
opt cursanti: 600 lei/cursant

Pentru cursuri private sau lecții individuale (doar dvs cu profesorul ) gasiti mai multe detalii  aici

Inscrierea se face prin achitarea avansului de 100 lei, diferenta de plata se va achita inaintea primei lectii, iar cursurile incep in momentul formarii grupelor.

Program: o sedinta de 2 ore pe saptamana
Ora didactica: 60 minute
Durata modul: 10 saptamani

Acest curs de limba greaca este adresat incepatorilor si corespunde nivelului A1. In cadrul acestuia, va veti familiariza cu elemente de baza din limba greaca. Invatand cuvintele si expresiile cele mai des utilizate, va veti dezvolta vocabularul, iar in acelasi timp,cu usurinta, veti incepe sa stapaniti regulile gramaticale cu ajutorul lectiilor structurate tematic. Fiecare lectie cuprinde si material audio care va va ajuta la pronuntarea corecta a cuvintelor grecesti.

Plata se poate efectua in numerar sau online in contul bancar RO16INGB0000999910261089 deschis la Banca ING.

Titular cont: CURSURIPED SRL

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

 

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
2,000.00 lei 600.00 lei