Curs limba greaca la domiciliu

Curs limba greaca la domiciliu
0 cursant

Un bun profesor de limba greaca este cel care are abilitatea de a  impartasi celorlalti cunostintele lui, de a-i mobiliza si determina sa invete. Aceasta este definitia simpla si general acceptata a unui profesor. In realitate, este nevoie chiar de mai mult decat atat. Studentii cu care interactionez in cadrul cursurilor de limba greaca sunt diferiti, iar situatiile din viata intelectuala pot fi uneori extrem de complexe. Asadar, pentru a fi un bun profesor trebuie sa stiu sa adaptez permanent stilul de predare oamenilor cu care interactionez si situatiilor cu care acestia se confrunta.

Astfel a aparut conceptul de “profesor de limba greaca la tine acasa”. Am inteles dorinta clientului de a beneficia de cursul de limba greaca acasa, adica acolo unde se simte cel mai bine si confortabil.

Invata greaca cu lectii create speciale dupa nevoile tale, in confortul propriului tau camin!

Cursurile de limba greaca “la tine acasa” sunt valabile doar pentru Bucuresti.

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
400.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.