Curs limba greaca pentru copii online

Curs limba greaca pentru copii online
0 cursant

La cursul de limba greaca pentru copii, vom invata, prin activitati distractive, concepte si notiuni de gramatica elementara, vocabular si literatura. Cel mai frumos este atunci cand copilul tau descopera ca este mult mai amuzant decat pare!

Scopul cursului de limba greaca pentru copii este si sa schimbe felul prin care copilul invata, oferindu-i alternativa intelegerii profunde a materiei, in locul acumularii de  cunostinte teoretice.

De asemenea cred ca abilitatiile necesare copiilor nu se rezuma la invatarea metodica a unor materii standard. Invatarea limbii grecesti poate oferi unui tanar ceva diferit si mai cuprinzator. In cadrul meditatiilor de limba greaca pentru copii, acestia sunt expusi unui alt mod de lucru si isi pot face o idee despre lumea si civilizatia greceasca.

Profesor

Anca Curelaru
Avem un nou membru în echipa cursurigreacă.ro! Este vorba despre Anca, profesorul colaborator care iubește Grecia, limba greacă și...predatul!   Ce trebuie să știi despre Anca? Anca s-a îndrăgostit de Grecia, și-a făcut bagajele și, de 20 de ani, locuiește în această țară minunată! Este o adevărată sursă de inspirație pentru cei care visează la același lucru! Prin urmare, ea cunoaște limba greacă foarte bine. Cât de bine? Ei bine, a făcut școala de limbă greacă mai mulți ani și a absolvit-o cu brio! De asemenea, ea se poate lăuda și cu un program de master urmat tot în Grecia! Iar când vine vorba de competențele lingvistice, nimeni nu o întrece! Limba greacă este în topul preferințelor sale, Anca deținând nivelul Δ (D) în cunoașterea limbii grecești. Ce este acest nivel? Este chiar cel mai înalt nivel, considerat nivelul nativ. Pe lângă greacă, ea cunoaște franceza, engleza și româna, desigur! 😊 De ce să înveți limba greacă cu Anca? Pentru că este colaborator al echipei cursurigreacă.ro și, prin urmare, Anca este la fel de pasionată precum ceilalți membri! Cunoștințele pe care le are vorbesc de la sine și sunt chiar motivul principal pentru care ar trebui să înveți limba greacă cu ea! Nivelul său de limbă greacă este unul avansat, iar ea abia așteaptă să te ajute pe tine și pe ceilalți cursanți să vă îndrăgostiți de această limbă! În plus, fiind în Grecia, poți afla o mulțime de sfaturi cu privire la cele mai frumoase locuri de vizitat, sfaturi privind condițiile de călătorie și tot ceea ce vrei să știi despre vacanțe pe aceste meleaguri! P.S. Dacă încă nu știi care sunt și ceilalți membri ai echipei cursurigreacă.ro, găsești aici câte ceva despre coordonatorului acestui centru de limbi străine. Trebuie să reții că dragostea de limbă greacă unește oameni, fie că e vorba despre profesorii dornici să ofere mai departe din cunoștințele lor, fie că vorbim de învățăcei care doresc să învețe o limbă minunată, plină de istorie și frumusețe culturală! Te așteptăm în și pe tine la cursurile de limbă greacă!
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
180.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.