Curs limba greaca pentru copii online

Curs limba greaca pentru copii online
0 cursant

La cursul de limba greaca pentru copii, vom invata, prin activitati distractive, concepte si notiuni de gramatica elementara, vocabular si literatura. Cel mai frumos este atunci cand copilul tau descopera ca este mult mai amuzant decat pare!

Scopul cursului de limba greaca pentru copii este si sa schimbe felul prin care copilul invata, oferindu-i alternativa intelegerii profunde a materiei, in locul acumularii de  cunostinte teoretice.

De asemenea cred ca abilitatiile necesare copiilor nu se rezuma la invatarea metodica a unor materii standard. Invatarea limbii grecesti poate oferi unui tanar ceva diferit si mai cuprinzator. In cadrul meditatiilor de limba greaca pentru copii, acestia sunt expusi unui alt mod de lucru si isi pot face o idee despre lumea si civilizatia greceasca.

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
120.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.