Curs limba greaca online

Curs limba greaca online
0 cursant

Invatatul de unul singur poate fi uneori dificil. De aceea, am creat o gamă de cursuri generale și resurse de limba greaca ca să poți comunica în aceasta limba cu încredere.

Dacă nu ai mai învățat limba greaca până acum sau ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, te pot ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere. Te voi ajuta să începi să comunici și să înțelegi informații de bază pentru a interacționa cu oameni din Grecia si Cipru, la muncă sau în diferite contexte sociale.

Invata limba greaca si descoperă varietatea de cursuri și resurse disponibile oferite de cursurigreaca.ro create special pentru a te ajuta să faci primii pași în călătoria ta în limba greaca.

Iti prezint o gamă largă de cursuri de limba greaca  pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de cursant. Așa că, indiferent de vârstă, nivel și scopul pentru care înveţi greaca, am un curs potrivit pentru tine.

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
220.00 lei 200.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.