Curs limba greaca online

Curs limba greaca online
0 cursant

Să înveți o limbă străină poate fi provocator. În plus, limba greacă nu este o limbă ușoară. Are un alfabet special și o gramatică destul de complicată. 

Mulți dintre cursanții noștri au decis să se înscrie după ce au încercat să învețe o perioadă singuri. Fie ca au folosit cărti, resurse audio sau site-uri dedicate, progresul lor a fost foarte lent. 

 

În acest caz, experiența își spune cuvântul, la fel și pasiunea. După mulți ani de predare, am ajuns să cunosc și să anticipez dorințele cursanților mei. De aceea, în funcție de nevoile tale, poți alege cursul potrivit.

Cei mai mulți vor să participe într-un grup restrâns pentru a se bucura și de socializare, iar alți preferă ședințele individuale.

Cursul meu urmărește tocmai aceste lucruri, având și o notă originală în același timp. În plus, dacă ai urmarit cursurile gratuite de pe site, îți vei da seama ce informații valoroase poți învăța.

Acest curs se adresează tuturor celor care își doresc să învețe limba greacă. E atât de simplu! Nu ai nevoie decât de un dispozitiv cu care să te poți conecta la internet (laptop, telefon sau tabletă) și dorința de a începe. Sunt sigur că împreună putem găsi o soluție pentru toate celelalte aspecte legate de ora care ar fi cea mai potrivită pentru tine sau de o zi a săptămânii care să îți convină. În rest, noii tăi colegi te așteaptă să începeți să vorbiți limba greacă! 

Dacă ești începător, dar și dacă ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, pentru a continua studiul având o bază solidă, profesorii noștri te pot ajuta. Programele noastre, private sau de grup te vor ajuta să îți îmbunătățești cunoștințele, să vorbești, să scrii și să citești din ce în ce mai bine.

Orele private de limba greacă îți oferă un mod de învățare personalizat, adaptat nivelului tău și cu ocazii nenumărate de a practica. 

Vei prinde curaj să comunici și vei începe să înțelegi informații de bază, pentru a interacționa cu oameni din Grecia și Cipru, în diferite contexe sociale.

Orele private se desfășoară online și au durata de 60 de minute. 

Programul îl stabilești împreună cu profesorul tău, recomandarea noastră fiind o ora sau 1 pe saptămână, în functie de ritmul dorit de tine. 

Programarea orelor se face în avans și anularea orelor se face cu minim 4 ore înainte. În caz contrar ora se platește. 

Costul unei lectii private este de 180 lei.

Poti achiziționa o ora sau un pachet de 4/8 ore astfel încăt să îți poți rezerva intervalul orar care te avantajează. 

Trimite-ne un mesaj pe whatsapp la numarul +40 763 960 843 sau folosind formularul de contact. 

Plata o poți efectua în numerar sau online in contul bancar RO16INGB0000999910261089 deschis la Banca ING.

Titular cont: CURSURIPED SRL

CUI: 40005309

J40/14843/2018

Nr. registrul comertului: J40/14843/2018

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Spune adio frustrării progresului prea lent și participă la orele private de limba greacă. 

Dacă vrei să înveți ușor și rapid limba greacă, atât la nivel conversațional, cât și în scris, înscrie-te acum la ore private!

Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
180.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.