Curs limba greaca online

Curs limba greaca online
0 cursant

Fiecare companie merita angajati cultivati, eficienti si care sa coopereze mai bine cu colegii. O alternativa in procesul de consolidare a echipei este asmiliarea de noi cunostinte. De asemena tinand cont ca piata nu mai este atât de ofertanta in ceea ce priveşte numărul de potenţiali angajaţi, motivarea angajatilor trebuie sa ocupe un loc prioritar, pentru ca acestia sa nu isi dorească să părăsească compania dvs.

Cursurile de greaca reprezinta  si o modalitate inedita de petrecere a timpului liber, de relaxare si antrenare a imaginatiei. Rezultatele finale sunt de fiecare data peste asteptari, participantii plecand acasa cu noi cunostinte care ii va umple de energie si inspiratie de fiecare data cand le vor folosi.

Va pot oferi  si programe de training bine personalizate și practice, pentru a intampina nevoile specifice companiei.

Profesor

Despre mine
Salut! Sunt Bogdan si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt profesor de limba greaca din 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie si Arheologie din Salonic. Am urmat de asemena si un Master în cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor-Universitatea Bucuresti, după care, am lucrat in diverse proiecte  pe limba greaca in țară și  în străinătate (Grecia si Danemarca). Primul contact cu limba greaca a fost in 2004,  anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Bucuresti, în Kilkis, un orasel din nordul Greciei, pentru a-mi urma visul, iar primul meu curs de limba greaca, terminat cu rezultate excelente, l-am absolvit in 2005. Limba greaca, prima mea pasiune, a devenit cu timpul si munca mea. Cursurile tinute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune si recomandarile primite, m-au făcut să înființez acest site, dedicat iubitorilor de limba greaca. Ador tot ceea ce reprezinta Grecia (limba, mare, soare, mancare si voie buna ) si de aici si visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de  acest pamant binecuvantat. Sunt sigur ca pot împărtăși cunoștințele mele tuturor, si de asemenea stiu din propria experienţă de invatare care a început acum 15 ani,  că a naviga prin acest proces fara indrumator, poate fi o provocare mult prea mare. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta pentru a programa o sedinta gratuită de 30 minute prin  Skype.
Planul de curs este gol

Instructor

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
300.00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.