De ce iubim Grecia?

cursuri limba greaca

Nu există persoană care să nu vizeze la frumoasele tărâmuri grecești. Cei care au vizitat-o se întorc la ea ori de câte ori au ocazia, iar cei care nu au văzut-o visează cu ochii deschiși la ea. Chiar și participanții la cursurile online de limbă greacă se înscriu fie pentru că s-au îndrăgostit de această limbă când au vizitat Grecia, fie vor să se mute acolo. Atât de mirifică e! Pentru cei care nu sunt (încă) convinși, mai jos sunt câteva motive cât se poate de serioase pentru care iubim această țară! Așadar, de ce iubim Grecia?

Pentru că aici vei uita de griji

urari de bine in limba greaca la nasterea unui copil

Grecia este destinația perfectă de vacanță! De ce? Pentru că, indiferent de durata călătoriei tale, vei simți cu adevărat că te relaxezi și te bucuri de timp liber. Locurile, oamenii și obiceiurile lor te vor ajuta să intri în modul de vacanță și să încetinești. Vei uita complet de zilele de muncă, traficul infernal și celelalte griji cotidiene!

Pentru că e plină de istorie

cursuri limba greaca

În Grecia, fiecare pas care îl vei face te va purta spre locuri pline de istorie. Și nu sunt puține! Grecia este o țară a poveștilor! Despre o parte din ele am vorbit și pe blog, iar altele poate le știi din Legendele Olimpului. Asigură-te că vizitezi măcar câteva dintre cele mai populare atracții turistice și că afli povestea din spatele lor!

Pentru că oamenii sunt buni

cursuri si meditatii de limba greaca

Și dacă mai știi și puțină greacă, te vor lua în brațe la propriu! Grecii se numără printre cei mai iubitori și ospitalieri oameni pe care i-ai întâlnit vreodată. Și nu e puțin lucru, având în vedere că ești într-o țară străină! Dacă te plac, există posibilitatea de a primi chiar și o invitație la masă!

Pentru că aici găsești o mâncare delicioasă!

mancare in Grecia

Atenție, iubitori ai gustărilor alese! În Grecia vă veți îndrăgosti (mai tare) de mâncare! Și cei mai puțin gurmanzi vor descoperi plăcerea de a savura o mâncare delicioasă! Majoritatea felurilor de mâncare conțin ingrediente proaspete, delicioase, în stilul specific mediteranean.

 Pentru că, într-un mod sau altul, ajungi la mare!

Ghid turistic insula Corfu

Având doar câteva mii de insule, Grecia te cheamă la mare! nu există plajă care să nu te încânte: nisipul fin, apa albastră, curată și zgomotul relaxant al valurilor. Nu-i așa că vrei și tu să te bucuri de așa ceva? Din fericire, nu ai cum să spui Grecia fără să te gândești la mare, așa că pregătește-ți și costumul de baie dacă vizitezi această țară!

Pentru că locuitorii Greciei știu să se distreze!

cursuri limba greaca

Dacă te-ai relaxat vreodată la o tavernă în Grecia, ai observat câtă voie bună este! Muzica grecească aduce voie bună tuturor celor care o ascultă. Cu siguranță vei dori să te ridici de la masă și să începi să dansezi în ritmul muzicii vesele ce se aude în difuzoare!

Pentru că este diversă

cursuri greaca

Nu este prima dată când spun că Grecia are ceva pentru fiecare! 😊Astfel, dacă îți dorești o vacanță relaxantă și liniștită, insula Patmos este alegerea potrivită pentru tine pentru că este un loc retras, numai bun pentru meditație și rugăciune, dar și plimbări romantice. Pentru aceia dintre voi care iubesc să socializeze, Santorini este perfectă! Vei întâlni turiști la tot pasul, restaurante și cluburi peste tot.

 Pentru că vei fi fermecat de frumusețea sa

Santorini Grecia

Peisaje idilice? Bifat! Apusuri de neuitat? Bifat! O mare albastră ce pare nemărginită? Bifat! Mai ai nevoie de alte argumente? Ei bine, Grecia merită vizitată pentru că vei rămâne cu amintirea unor peisaje superbe care pot fi imortalizate doar de ochiul liber!

Pentru că limba greacă este una melodioasă!         

      

Nu degeaba sunt atât de mulți participanți la cursurile online de limbă greacă. Cine a auzit-o, a îndrăgit-o pe loc! Limba greacă se combină frumos cu această țară minunată, fiind o limbă melodioasă, ușor de învățat și de practicat. Iar grecii sunt foarte nerăbdători să vorbească cu turiștii în limba lor maternă! Așa că, dacă încă nu i-ai aflat tainele, le putem descoperi împreună. Cere mai multe informații despre cursurile online de limbă greacă și te voi contacta cu toate detaliile de care ai nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.