fbpx

FAQ

Home / FAQ

Informații generale
De ce aceste cursuri?
Înscriere
Ce trebuie să fac?
Program
Când? Cum? Unde?
Despre plată
Prețuri și condiții
Am mai multe întrebări. Unde le pot adresa?
Scrie-ne, orice întrebări ai avea, prin mesaj whatsapp la numarul 0763 960 843, sau folosind formularul de contact de pe site: https://www.cursurigreaca.ro/contact/
Am ocazia să vorbesc în greacă în timpul cursului?
În cadrul cursului se pune foarte mult accent pe conversație și practica limbii (elemente de bază, vocabular și gramatică). Suplimentar însă, te poți înscrie și în Clubul de conversație, care se desfășoară separat de grupele de curs. 

Clubul se reunește o dată pe săptămână, sub îndrumarea unui super profesor, grec, filolog. În cadrul clubului se discuță în limba greacă, iar detaliile explicative vor fi discutate în limba engleză. 

Mai multe detalii despre club, prețuri și beneficii, găsești aici: https://www.cursurigreaca.ro/club-limba-greaca/  
Când începe următoarea grupă?
În fiecare lună se formează 2 sau 3 grupe. Trimite-ne un mesaj pentru a afla câte locuri mai sunt disponibile. 

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 100 ron, urmând ca diferența să o achiți înainte de prima lecție.
Care este tematica? Ce voi învăța?
În cadrul cursului, te vei familiariza cu elemente de bază din limba greacă.

Învățând cuvintele și expresiile cele mai des utilizate, îți vei dezvolta vocabularul, iar în același timp vei începe să stăpânești regulile gramaticale cu ajutorul lecțiilor structurate tematic.

Fiecare lecție cuprinde și material audio care te va ajuta la pronunțarea corectă a cuvintelor.
Cât costă?
Pentru cursul de grup, în formula standard de 8 persoane, investiția ta este de 600 ron pentru cele 10 săptămâni. Prețul unei ore de curs devine astfel doar 30 ron.

În cazul în care dorești mai multă atenție din partea profesorului tău sau vrei să formăm o grupă de curs special pentur tine și prietenii tăi, mai sunt disponibile următoarele variante:

 • 1 cursant: 2400-3000 lei (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

 • 2 cursanți: 1400-1700 lei/cursant (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

 • 3 cursanți: 1000-1200 lei/cursant (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

 • 4 cursanți: 950 ron / cursant

 • 5 cursanți: 800 ron / cursant

 • 6 cursanți: 700 ron / cursant

 • 7 cursanți: 650 ron / cursant


În cazul în care alegi lecțiile private, costul unei lecții este de 150 ron.
Cât durează un curs?
Cursul de grup include 10 ședințe săptămânale a câte 2 ore fiecare. În total sunt 20 ore (pe parcursul a două luni și jumătate). Ora și ziua se vor stabili de comun acord și rămân la fel pe toată perioada cursului.

Orele private se desfășoară online și au durata de 60 de minute. Programul îl stabilești împreună cu profesorul tău, recomandarea noastră fiind o oră sau 2 pe saptămână, în funcție de ritmul dorit de tine. 
Câte lecții private sunt necesare?

În funcție de nivelul la care te afli acum, precum și de stilul tău de învățare și timpul alocat lecțiilor și studiului individual, numărul de lecții necesare poate fi diferit. 

Câte module sunt în total? Câte sunt necesare?
Cursul de grup conține: 

 • 2 module pentru nivelul A1 

 • 3 module pentru A2 

 • 4 module pentru B1 

 • Astfel că, pentru a asimila toate informațiile necesare nivelului B1, este nevoie să parcurgi toate cele  9 module. 
Câte ore trebuie să fac pe săptămână?
Programul îl stabilești împreună cu profesorul tău, recomandarea noastră fiind o oră sau 2 pe saptămână, în functie de ritmul dorit de tine. 

Dacă însă ai un termen limită pănă la care trebuie să stăpânești limba greacă și dorești un program de învățare intensiv, profesorii noștri te pot ajuta și cu un plan ce cuprinde 3 ore pe săptămână.
Câți membri va avea grupa?
Grupele au maxim 7-8 cursanți. Tariful standard se aplică pentru grupa de 8 cursanți.

Dacă se dorește formarea unei grupe cu mai puține persoane, tariful este diferit - vei detaliile aici:

https://www.cursurigreaca.ro/cursuri/clasa-online/
Ce se întâmplă dacă nu pot participa la una dintre lecții?
În cazul cursului de grup, dacă nu poți participa la una dintre lecții, nu îți face griji! Vei primi înregistrarea lecției, pe email. Astfel o vei parcurge zilele următoare și vei recupera noțiunile predate. 

În cazul lecțiilor private, dacă a intervenit ceva și nu poți participa la ora stabilită, poți reprograma. Atenție însă, este nevoie să anunți cu cel putin 4 ore înainte. 
Ce tip de lecții să aleg?
În funcție de preferințe, mod de învățare și disponibilitate de timp, poți opta între varianta de grup și varianta lecțiilor private.

 • La cursul de grup beneficiezi de energia care se creează, de suport și inspirație de la colegi. Ai ocazia să interacționezi în cadrul exercițiilor. Atmosfera este relaxată, rîdem, glumim și învățăm limba greacă. Varianta de grup oferă și un preț mai avantajos. Grupurile sunt mici, de maxim 8 persoane, astfel că toată lumea are ocazia să participe și să practice noțiunile învățate.

 • În cazul în care ai nevoie de un stil de predare personalizat, sau preferi să ai mai multă flexibilitate în privința programării claselor, lecțiile private s-ar putea să ți se potrivească mai bine. Astfel, tu stabilești ritmul iar predarea este bazată pe nevoile tale individuale.

Cine sunt profesorii?
Anca Curelaru 

Anca este cel mai nou membru al echipei noastre. I-am propus să fie alături de noi datorită competențelor lingvistice pe care le posedă, dar și pentru o calitate cel puțin la fel de importantă: este un extraordinar pedagog.

Pentru că scopul final este ca voi, dragi cursanți, sa câștigați din ce în ce mai multe cunoștințe despre limba greacă, credem că șansa de a învăța împreună cu un profesor dedicat și pasionat, așa cum este Anca, este una de care trebuie să profiți. 

Mai multe detalii aici: https://www.cursurigreaca.ro/profile/ancacurelaru/

Bogdan Spătaru

Eu sunt Bogdan și îți urez bun venit! Predau limba greacă încă din anul 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie și Arheologie din Salonic. De asemenea, am urmat și un Master în cadrul Facultății de administrare a Afacerilor – Universitatea București.

Mai multe detalii aicihttps://www.cursurigreaca.ro/profile/despre-mine/
Cui se adresează cursurile?
Cursurile se adresează atât începătorilor cât și avansaților:

 • în cazul cursului de grup există 3 nivele, astfel că vei găsi cu siguranță o grupă potrivită pentru nivelul la care te afli tu.

 • în cazul lecțiilor private, predare este adaptată nivelului tău, dar și ritmului pe care îl dorești.

 • Dacă ești începător, dar și dacă ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, profesorii noștri te pot ajuta pentru a continua studiul având o bază solidă. Programele noastre, private sau de grup, te vor ajuta să îți îmbunătățești cunoștințele, să vorbești, să scrii și să citești din ce în ce mai bine.
  Cum aflu la ce nivel sunt?
  Dacă încă nu ești sigur ce fel de lecții ți se potrivesc, sau care este nivelul tău actual, îți putem oferi o lecție DEMO de 60 de minute, ce include și consultația de evaluare a nivelului la care te afli, complet GRATUIT. 

  Scrie-ne și solicită ora DEMO gratuită, cu precizarea că dorești și o consultație de evaluare.

  Poți trimite mesaj whatsapp la numarul 0763 960 843, sau poți folosi formularul de contact de pe site: https://www.cursurigreaca.ro/contact/
  Cum mă înscriu?
  Înscrierea se face foarte simplu, prin mesaj whatsapp la numarul 0763 960 843, sau folosind formularul de contact de pe site: https://www.cursurigreaca.ro/contact/

  În cazul cursului de grup, rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 100 ron, urmând ca diferența să o achiți înainte de prima lecție. 

  În cazul lecției private, rezervarea se face prin mesaj whatsapp la numarul 0763 960 843, în funcție de disponibilitatea ta și a profesorului tău. 
  Cum mă pot convinge că stilul de învățare mi se potrivește?
  Dacă încă nu ești sigur ce fel de lecții ți se potrivesc, sau vrei să te convingi ca noi suntem soluția cea mai bună pentru tine, îți putem oferi o lecție DEMO de 60 de minute, complet GRATUIT! 

  În urma acesteia vei putea decide dacă stilul de predare îți este potrivit, astfel că ai ZERO riscuri.

  Scrie-ne și solicită ora DEMO gratuită, prin mesaj whatsapp la numarul 0763 960 843, sau folosind formularul de contact de pe site: https://www.cursurigreaca.ro/contact/
  Cum plătesc?
  Plata se poate efectua prin transfer bancar, în contul RO16INGB0000999910261089 deschis la Banca ING.

  Titular cont: CURSURIPED SRL

  CUI: 40005309

  Nr. registrul comertului: J40/14843/2018

  Moneda: RON

  SWIFT: INGBROBU

  BIC: INGB
  Cum se lucrează? Voi avea teme?
  Cursul se bazează pe metode moderne de predare, accentul fiind pe conversație și practica limbii. 

  Vor fi atât secțiuni de predare, cât și exerciții (de vocabular sau gramatică) și diverse jocuri de rol menite să te ajute să pui în practică tot ce înveți. 

  Vor fi și teme, în functie de tematica fiecărei lecții, însă destul de puține.
  Cursul DEMO chiar este gratuit? Ce se întâmplă în lecția DEMO?
  Da, ora DEMO este oferită complet GRATUIT. Noi credem atât de tare în calitatea programelor noastre, încât ne dorim să oferim cât mai multor iubitori de limba greacă ocazia să experimenteze atmosfera din cadrul cursurilor. 

  În cadrul lecției DEMO ne cunoaștem putin, primești informații despre modul de desfășurare și chiar vei învăța câteva noțiuni. Dacă este cazul, în cadrul orei demo se poate face și evaluarea nivelului tău lingvistic, astfel încât să poți alege apoi ce curs ți se potrivește. 
  Cursurile sunt înregistrate?
  Lecțiile sunt înregistrate, în primul rând pentru îmbunătațirea continuă a predării.

  Ne dorim să îți oferim o experiență cât mai plăcută și să ai rezultate cât mai bune. 

  Fie că nu ai reușit să participi la o lecție, sau doar dorești să reiei materialul predat, înregistrarea lecțiilor este o resursă foarte valoroasă și apreciată de cursanții noștri. Astfel, cu ajutorul înregistrării, poți să reiei lecția de oricâte ori ai nevoie, pentru a repeta noțiunile predate.
  De ce să aleg cursuri online?
  Cursurile ONLINE oferă o mare flexibilitate și economie de timp. 

  • Poți accesa cursurile de oriunde. Fie că ești la muncă, acasă, sau în vacanță, te poți conecta la ora stabilită. 

  • Nu îți mai faci griji pentru trafic sau pentru că nu ai plecat la timp de la muncă. Economisești timp, fiind necesar să aloci doar timpul programat pentru lecție. 

  • Cursurile online oferă posibilitatea de înregistrare și astfel ai acces la materiale, putând să reiei noțiunile predate, de oricâte ori ai nevoie.

  De ce să nu învăț cu materiale de pe net sau aplicații gratuite?
  Sunt foarte multe resurse de învățare disponibile, cărți, aplicații, site-uri. Chiar dacă nu e rău să le testezi și astfel să ai un prim contact cu limba greacă, rezultatul învățării pe cont propriu s-ar putea să te dezamăgească. 

  Mulți dintre cursanții noștri au decis să se înscrie după ce au încercat să învețe o perioadă singuri. Fie că au folosit cărți, resurse audio sau site-uri dedicate, progresul lor a fost foarte lent. 

  Un profesor cu experiență, precum și un program bine stabilit și testat împreună cu sute de cursanți, vor face diferența pentru tine. Vei progresa mai rapid, vei avea un feedback real despre cunoștințele acumulate, la fiecare pas și ai garanția că primești toate noțiunile de bază și o temelie solidă pentru a continua studiul limbii, pe termen lung.
  Primesc diplomă sau certificat?
  Da, la finalizarea cursului de grup vei primi diplomă.
  Se poate să fiu în grupă cu prietenii mei?
  Sigur că da. Trebuie doar să ne trimiți un mesaj, să ne spui despre câte persoane este vorba și preferințele voastre din punct de vedere al programului.

  În functie de numărul de persoane, sunt disponibile următoarele variante:

  • 1 cursant: 2400-3000 lei (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

  • 2 cursanți: 1400-1700 lei/cursant (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

  • 3 cursanți: 1000-1200 lei/cursant (10 ședințe – 20 ore). Oferta de preț variabila in funcție de intervalul orar ales!

  • 4 cursanți: 950 lei/cursant 

  • 5 cursanți: 800 lei/cursant 

  • 6 cursanți: 700 lei/cursant 

  • 7 cursanți: 650 lei/cursant 


  Puteți beneficia și de o oră DEMO, doar pentru grupul vostru, astfel încât să decideți mai ușor dacă vi se potrivește. 
  Trebuie să achiziționez materiale de curs?
  Nu trebuie să achiziționezi materiale, acestea sunt incluse în format pdf. De asemenea, vei primi și suport audio în format mp3.

  În cazul cursului de grup, toate lecțiile sunt înregistrate. Astfel, poți să reiei lecția de oricâte ori ai nevoie, pentru a repeta noțiunile predate.
  Unde se desfășoară?

  Atât cursul de grup, cât și lecțiile private se desfășoară online, pe platforma Zoom sau Google Meet. 

  Dacă ai mai multe întrebări, sau vrei să afli ceva care nu este acoperit de materialul de mai sus, poți să ne scrii folosind formularul de mai jos. Cineva din echipa cursurigreaca.ro îți va răspunde în cel mai scurt timp!

   Nume

   Email

   Telefon

   Subiect

   Mesajul dvs.

   Curs de limba greaca de la 35 lei/ora!

   X
   Open chat
   1
   Ai nevoie de ajutor?
   Salut! Sunt aici sa te ajut, intreaba-ma orice despre cursurile de greaca.