Salut! Eu sunt Bogdan și îți urez bun venit!

Care este povestea mea cu Grecia? M-am îndrăgostit de această țară și am decis ca în 2004 să mă mut din orașul meu natal, București, în Kikis, un orășel din nordul Greciei.  În anul 2004, am urmat și primul meu curs de limba greacă, terminat cu rezultate excelente.

Predau limba greacă încă din anul 2009, anul în care am terminat Facultatea de Istorie și Arheologie din Salonic. De asemenea, am urmat și un Master în cadrul Facultății de Administrare a Afacerilor – Universitatea București. Au urmat apoi diverse proiecte pe limba greacă atât în țară, cât și în străinătate (Grecia și Danemarca).

De ce să alegi cursurile acestea de limba greacă?

Limba greacă, prima mea pasiune, a devenit cu timpul și munca mea. Cursurile ținute de-a lungul anilor cu rezultate foarte bune și multe recomandări primite m-au făcut să înființez acest site. Pe cursurigreacă.ro vei găsi un rezumat a ceea ce înseamnă limba greacă și al activității mele. Prin articolele create și cunoștințele împărtășite, îți poți face o idee despre frumusețea acestei culturi.

Eu ador tot ceea ce reprezintă Grecia (limba, marea, soarele, mâncare și voia bună 😊) și de aici a pornit și visul meu de a ajuta cât mai multe persoane să se îndrăgostească de acest pământ binecuvântat.

Sunt sigur că îți pot împărtăși și ție din cunoștințele mele. Și mai știu din experiența mea de învățare, începută cu mai bine de 15 ani în urmă, că a naviga prin acest proces fără îndrumător poate fi o provocare mult prea mare.

Cu timpul, atât cursurigreaca.ro, cât și comunitatea noastră de iubitori ai Greciei, au crescut și în echipă au apărut și alți colaboratori. Așadar, cursurile online de limba greacă le poți parcurge cu mine – coordonatorul acestui centru de limbi străine – sau cu Anca, noul profesor colaborator.

Care este stilul de predare?

În mulți ani de activitate, am cunosc suficienți cursanți pentru a ști că fiecare este unic și are un stil de a învăța aparte. Însă, cu un profesor răbdător, inovator și cu experiență didactică, până și cele mai dificile lecții se vor face înțelese!

Lecțiile sunt create cu multă atenție, materialele cuprind tot ceea ce este relevant, fără a încărca și speria cursanții, iar metodele de predare sunt moderne. Totul se desfășoară într-un mediu prietenos, iar greșelile nu sunt penalizate! Este o modalitate excelentă de a învăța, a internacționa și, de ce nu, a crea prietenii.

Iar dacă ai nevoie de ajutor sau vrei un demo al cursurilor, mă poți contacta pentru a programa o ședință gratuită de 30 minute prin Skype sau Zoom.

P.S. Dacă vrei să vezi cum este atmosfera din cadrul cursurilor de limbă greacă, poți să te înscrii chiar azi în grupul de Facebook unde am adunat o frumoasă comunitate de oameni prietenoși, curioși și…iubitori de greacă!

 

Socials