VĂ OFERIM

Servicii de traducere română-greacă și

greacă-română

Misiunea noastră

Traducerea unui text dintr-o limbă în alta înseamnă mult mai mult decât simpla înlocuire a cuvintelor. Orice operațiune de traducere implică identificarea celor mai potrivite soluții lingvistice astfel încât sensul și stilul textului original să rămână cât mai curate.

Indiferent că este vorba de un text juridic, tehnic, literar sau de orice altă natură, echipa noastră are cunoștințele și experiența necesare pentru veni în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune rezultate.

Dacă ai nevoie de traduceri pentru materialele de promovare în cadrul afacerii tale, pentru documente personale sau ale companiei, de manuale de utilizare sau materiale din bibliografia necesară elaborării unei anumite lucrări, apelează la serviciile echipei www.cursurigreacă.ro și lasă totul în seama profesioniștilor.

Traduceri română-greacă și greacă-română

Cursurigreacă.ro este numărul 1 pe piață, pe băncile noastre învățând foarte mulți cursanți. Și-au găsit aici locul atât cei care doreau să învețe limba greacă, cât și cei care îndrăgeau limba și poporul român. Dragostea față de Grecia și limba sa, dar și față de oameni, ne-au făcut să creez cursurile de greacă moderne, simple, iar cursanții s-au bucurat de rezultate deosebite.

Pornind de la aceeași pasiune, lansăm serviciile de traduceri de care te poți bucura chiar astăzi. Specialiștii noștri te vor ajuta să descifrezi textele complicate, adaptând proiectul nevoilor tale. Suntem profesioniști, ne recomandă ani de experiență și pregătire în domeniu, creativitatea noastră care dă o notă originală textelor, iar ceea ce ne deosebește de ceilalți este pasiunea noastră.

Limba nu trebuie să mai prezinte o limită, ci, dimpotrivă, trebuie să ne deschidă noi oportunități. Lasă totul în seama noastră – ne vom ocupa noi de traduceri greacă – română, dar și de traduceri română – greacă.

Poți apela la noi pentru:

beenhere

Acte

beenhere

Diplome și certificate

beenhere

Documente medicale

beenhere

Dosare de angajare

beenhere

Documente comerciale

beenhere

Documentație tehnică

beenhere

Texte literare sau științifice

beenhere

Contracte și formulare juridice

alfabetul grecesc

De ce să ne alegi pe noi?

Suntem profesioniști

Avem experiență în spate, ani întregi în care am învățat tot ce ține de limba greacă, dar și de limba română. Iubim regulile gramaticale și tocmai de aceea îți vom livra un text corect. Iar vastul nostru vocabular nu face decât să ne ajute să aducem textul la forma sa desăvârșită.

Putem aborda orice

Indiferent de subiectul abordat, noi facem față traducerilor! Poate fi vorba de CV-uri, actele mașinii sau alte produse a căror manuale sunt scrise în greacă, dar și documente de care tu ai nevoie. Chiar și site-ul tău web poate fi beneficia de traducerea corespunzătoare. Domeniile pot fi diverse, de la termeni medicali, economici, tehnici, dar și literari.

Părerea ta contează

Poate dorești ca documentul tradus să mențină aspectul inițial, așezarea în pagină sau același font. Poate vrei ca limbajul textului să fie mai formal sau, dimpotrivă, mai prietenos. Indiferent care îți sunt dorințele, noi le vor lua în considerare. Te ascultăm și îți respectăm punctul de vedere tocmai pentru că apreciem originalitatea.

contacts

0763 960 843 / contact@cursurigreaca.ro